#hero .m-auto p{visibility:hidden;}#hero .m-auto h1{text-transform:uppercase;}
Skiduthyrning

Skiduthyrning

Engelberg.nu > Skiduthyrning

Quattro Sport Engelberg är ett lokalt familjeägt företag med stort utbud för utförsåkning och längdskidåkning. De har två butiker i byn, dels centralt på byns huvudgågata Dorfstrasse, dels på väg till/från Titlis dalstation.

Intersport i Engelberg är en stor drake i sammanhanget och har lokaler precis vid turistcentret mitt i byn och vid Titlis dalstation. Har ett stort utbud och flera olika märken och modeller.

OKAY Shop Engelberg är en mindre aktör när det kommer till skiduthyrningen i byn, men är å andra sidan känd för att vara stället med stort S när du ska hyra off-pistskidor från K2.

Stöckli Outdoor Sports Engelberg ligger ett par hundra meter från Titlis dalstation. Gå hit från byn i bekväma skor, eller ta bussen till dalstationen och gå tillbaka en bit. Har all typ av utrustning från Stöckli.

4 Seasons Sport Shop Engelberg ligger centralt i byn, nära till många hotell och skidbussar. Här kan du hyra skidor, snowboards, pjäxor, boots, hjälmar och kläder från bland annat The North Face, Patagonia och Norrøna.

Boardlocal Engelberg hittar du på huvudgatan Dorfstrasse, nära tågstationen. Här hittar du ett stort utbud av mer än 100 snowboards, 200 boots och 40 bindningar. Du kan också boka snowboardinstruktör för snowboardskola om du önskar.

Generellt kan man säga att skiduhyrarna i byn varierar i utbud, men alla håller en hög servicenivå och är kunniga inom både skidsport och den utrustning de hyr ut.

Klicka här för liftkort och priser.