#hero .m-auto p{visibility:hidden;}#hero .m-auto h1{text-transform:uppercase;}
Boende i Engelberg

Boende i Engelberg

Engelberg.nu > Boende i Engelberg

Vad är viktigt för dig? Vill du ha riktigt mjuka sängar? En rejäl frukost? Nära till liften? Billigt? Svaret har bara du, men beroende på vad du vill ha ut av din skidsemester finns det fördelar med både hotell och att hyra lägenhet.

Hotell

Bor du på hotell får du en naturlig närhet till andra gäster och besökare i byn genom de gemensamma ytorna som receptionen, bar och lounge. Luta dig tillbaka och njut av hotellservice!

Lägenhet

I lägenhet reder du dig själv bättre och behöver inte ta hänsyn till någon annan. Handla det du vill i någon av byns matbutiker och ät på tider som passar dig.

Airbnb

Upplev känslan av att bo som en riktig schweizare. Hyr boende direkt av privatpersoner genom Airbnb och få kontakt med lokala bybor.

Hotell eller lägenhet?

Den största skillnaden mellan hotell och lägenhet är kanske att du reder dig själv bättre i en lägenhet, och kan t.ex. enklare kontrollera matutgifterna. Bor du på hotell får du naturligt en annan närhet till andra gäster och besökare i byn genom de gemensamma ytorna som reception, bar och lounge. Du kan lättare hitta nya skidkompisar och få bra tips från personalen också! I byn finns ett 20-tal hotell som alla står för något eget i sitt erbjudande.

En fördel med att bo nere i byn

Hotellen ligger dels uppe på berget i direkt anslutning till liftsystemet, andra ligger i byn där liftbussar går gratis hela vintern. Fördelen med hotellen som ligger i byn är den sociala aspekten i och med den enkelhet som kommer i att kunna transportera sig till fots när skiddagen är slut. Att kunna promenera till restauranger och barer är oslagbart. Lägenheter kan du hitta för både mindre och större sällskap i hela byn, och oavsett vad du väljer kommer du med all säkerhet hitta rätt boende i Engelberg genom knapparna här nedan.